Kick Off 3 Oktober

Postet av Sokna IL - Håndball den 3. Okt 2021

ENDELIG, kan vi møtes i hallen for å spille håndball og ha det artig igjen.  I dag har Sokna hatt storfint besøk av Roar Forbord og Andrea Næss. Både Roar og Andrea har spilt håndball på topp nivå før.....Roar har hatt to økter med håndball og Andrea har snakket en del om ernæring og trening. 
I dag har omtrent 80 aktører vært med på kick off. Vi har et samarbeid med Hovin/ Trønderlyn og med Støren. Disse ble invitert til oss i dag. Så artig å møte hverandre utenfor kampsituasjoner og bli kjent på en annen måte. Håndball handler også om vennskap på kryss av klubber. Mange blomstrende spillere var det å se på banen i dag. Takk til alle spillere som ble med på vår kick off og håper dere gleder dere enormt på denne sesongen som vi håper blir "normal".
Takk for besøket Roar og Andrea, helt toppers å ha dere på besøk og håper dere hadde det like artig sammen med oss.
Vil også takke Frivillige, styret, foreldre, trenere og lagleder som har bidratt til at denne dagen har vært en suksess. 
 Takket være Coop prix Soknedal, Soknedal bakeri og konditori og Spiskamerset Hanshus søndre (eggskapet) fikk alle aktører god lunsj, som disse sponset. Takk også til Soknedal Sparebank som sponset utrekkspremier til dagen.
Nå gledes det til lange og morsomme dager i hall med alle spillere og foreldre.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.